У ДТП на Волині загинув водій

У ДТП на Волині загинув водій

13.12.13 12:37 0 891
Протягом доби у дорожньо-транспортних пригодах водій автомобіля загинув, а хлопчик-пішохід отримав тілесні ушкодження.

Близько 11:00 на автодорозі сполученням Камінь-Каширський – Ковель поблизу с.Сошичне 30-річний житель м.Ковель, керуючи автомобілем «Мазда-323», не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся із автомобілем «ВАЗ-21101» під керуванням 36-річного жителя Камінь-Каширського району.

Внаслідок ДТП водій «ВАЗ» травмувався та був госпіталізований, а водій «Мазди» від отриманих травм помер у центральній районній лікарні. Автомобілі доставлено на арештмайданчик Камінь-Каширського РВ УМВС України у Волинській області.

А на Ковельщині під колеса автомобіля "ВАЗ 2105" під керуванням 25-річного жителя району потрапив 10-річний житель міста Ковель, котрий перебігав проїзну частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП хлопчик отримав тілесні ушкодження і був доставлений у реанімаційне відділення Ковельської ЦРЛ.

Автомобілі затримано на арештмайданчики. За даними фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ