В Закарпатській області дільничні Перечинщини належно проводять роботу з засудженими

В Закарпатській області дільничні Перечинщини належно проводять роботу з засудженими

13.12.13 12:08 0 925
Результати роботи кримінально-виконавчої інспекції району та співпрацю з перечинською міліцією було заслухано на нараді за круглим столом при голові Перечинської райдержадміністрації Петру Грицику.

У нараді взяли участь очільник перечинської міліції Віктор Ребрей, начальник СБУ району Костянтин Воєдило, начальник Перечинського відділення податкової інспекції Юрій Сарай, начальник кримінально-виконавчої інспекції у Перечинському районі Вячеслав Муругов.

Вячеслав Муругов проінформував присутніх про те, що на обліку в інспекції знаходиться 95 засуджених, з яких 3 неповнолітніх. Крім того, 11 осіб відбувають покарання у виді громадських робіт. 75 осіб було залучено до благоустрою населених пунктів району. Однак, бувають випадки, коли органами місцевого самоврядування порушуються строки подання документів на осіб, що відбувають адміністративні стягнення у виді громадських робіт, або ж оформлення поданих документів не відповідає передбаченим законодавством вимогам, що ускладнює контроль за відбуттям порушниками адміністративних стягнень. Аби не допускати в подальшому подібних порушень, Віктор Ребрей запропонував проводити спільні перевірки із залученням працівників міліції реалізації законодавства України щодо порядку виконання покарань у виді громадських робіт.

Начальник перечинської міліції зазначає, що дільничними інспекторами міліції району постійно проводиться індивідуально-профілактична робота з засудженими особами, спрямована на їх виправлення, попередження порушення громадського порядку та інших прав громадян, а також учинення ними нових злочинів. Також здійснюються перевірки за місцем проживання осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі. Налагоджена співпраця з кримінально-виконавчою інспекцією забезпечує належне профілактування, а також відповідне реагування на всі випадки порушень Закону з боку засуджених осіб.

Мирослава Пекар

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ