В Закарпатській області найбільша сума доходів в Іршавському Зведеному бюджеті– від сплати ПДФО

В Закарпатській області найбільша сума доходів в Іршавському Зведеному бюджеті– від сплати ПДФО

13.12.13 11:18 0 833
Податок на доходи фізичних осіб є одним із визначальних в наповненні бюджету, зазначають в органі доходів і зборів Іршавського району. За 11 місяців 2013 року завдяки податку на доходи фізичних осіб бюджет отримав 30 млн. 786 тис. грн., що у свою чергу більше від минулорічного показника на понад 5%. Вагомим для місцевої скарбниці є і сплата єдиного податку – його суб’єкти господарювання перерахували до районної казни 9 млн. 523 тис. грн. Динаміку росту, тобто збільшення до показників минулого року на майже 12%, й вагоме надходження коштів демонструє плата за землю з юридичних та фізичних осіб – 3 млн. 432 тис. грн. за період січня-листопада цього року.

«Важливу роль у збільшенні надходжень до місцевих бюджетів відіграє рівень сервісної підтримки платників підрозділами доходів та зборів, дієва співпраця з органами місцевого самоврядування, підприємницьким активом та громадськістю. Також зріст надходжень є додатковим джерелом для фінансування бюджетної сфери та соціальних програм в Іршавському районі», – повідомила начальник ДПІ в Іршавському районі Світлана Муха.

За словами фахівців ДПІ в Іршавському районі, особлива увага працівників органу доходів і зборів району направлена на забезпечення добровільного виконання вимог податкового законодавства платниками та повного і своєчасного забезпечення надходжень як до державного, так і місцевого бюджетів, повідомляє Головне управління Міндоходів у Закарпатській області за матеріалами ДПІ в Іршавському районі.

«Карпатський об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ірина Сех: "Львівщина ...
Наступна новина: Працівники Facebook ...

КОМЕНТАРІ