У 20-річного хмельничанина вилучили спортивну сумку, повну марихуани

У 20-річного хмельничанина вилучили спортивну сумку, повну марихуани

13.12.13 10:42 0 796
До Зарічанського відділу міліції Хмельницького міськвідділу надійшло повідомлення від охоронців одного з розважальних закладів мікрорайону Виставка про те, що на території закладу ними виявлено спортивну сумку з речовиною, схожою на наркотики.

Виїхавши на місце події, працівники міліції встановили, що напередодні у даному розважальному закладі відбулась бійка, один із учасників якої, тікаючи, і залишив вказану сумку. Вона й справді опинилася повною наркотичної речовини — марихуани.

Проведеними розшуковими заходами вдалось встановити особу підозрюваного — ним виявився 20-річний хмельничанин, який виховувався у неблагополучній сім’ї, де батьки зловживали спиртним. Як пояснив юнак, коноплю він виростив на власній присадибній ділянці для власного вживання.

Як розповів начальник БНОН Хмельницького МВ УМВС України в Хмельницькій області Андрій Подлюк, даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі працівники міліції перевірять юнака на причетність до збуту наркотиків у розважальних закладах міста.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська міліція ...
Наступна новина: Ірина Сех: "До Києва ...

КОМЕНТАРІ