Ірина Сех: "Львівщина щодня відправляє до Києва втричі більше людей, ніж раніше"

Ірина Сех: "Львівщина щодня відправляє до Києва втричі більше людей, ніж раніше"

13.12.13 11:17 0 864
Упродовж останніх кількох днів Львівщина відправляє на Майдан до Києва втричі більше людей, ніж минулого тижня. Про це повідомила співголова Львівського регіонального штабу національного спротиву, народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ірина Сех, виступаючи 12 грудня 2013 року на вічі у Львові.

Ірина Сех висловила вдячність батькам, які не бояться відпускати своїх дітей на Майдани, щоб вони виявляли свою громадянську позицію. "Дякую і батькам, які самі виходять на Майдани. Основне наше завдання – живити київський Майдан. І я хочу вам повідомити, що в останні дні Львівщина відправляє на Майдан до Києва втричі більше людей, ніж минулого тижня", – зазначила Ірина Сех.

Вона закликала добровольців їхати до столиці. Нардеп також повідомила, що почалися репресії щодо освітян, які підтримують Майдан, їх запрошують до прокуратури, щоби вони давали пояснення.

"Окрім того, в нас з'явилися львівські хруні. Коли вся Україна підіймається, керівник львівської пошти не пускає своїх працівників на львівський Майдан навіть в обідній і вечірній час. Я вже мовчу про листівки проти евроінтеграції, які незаконно розповсюдила Укрпошта", – заявила свободівка.

Ірина Сех закликала львівський Майдан пікетувати управління СБУ та львівське відділення Укрпошти.

Нагадаємо, що 11 грудня 2013 року у Львові відбулося пікетування обласної прокуратури, а 10 грудня – пікетування Головного управління МВС у Львівській області з вимогою звільнити політв'язнів.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ