У Рівненській області заробіток на довірливості

У Рівненській області заробіток на довірливості

13.12.13 12:54 0 849
Сайти в мережі Інтернет рясніють привабливими пропозиціями про продаж речей та товарів за низькими цінами. Дехто до цього ставиться з пересторогою, а дехто у силу певних фінансових обставин та через власну наївність все ж потрапляє на гачок шахраїв. Але, як показує нещодавній випадок, який стався зі здолбунівчанкою, потрапити в тенета спритників, можна не лише купуючи товар через Всесвітню павутину, але й продаючи його.

На початку грудня до Здолбунівського РВ УМВС надійшло звернення від мешканця м. Здолбунів про те, що невідома особа під приводом купівлі дитячого візочка через мережу Інтернет заволоділа грошима в сумі 1500 гривень, знявши їх із банківської картки його дружини Наталії.

Жінка мала намір продати дитячий візок через Інтернет. Того ж дня до неї на мобільний телефон зателефонував чоловік, який представився представником фірми із Дніпропетровська, що скуповує дитячі речі. Після домовленості щодо ціни, невідомий виманив у Наталії номер її банківської картки. Згодом знову зателефонував своїй жертві, аби та повідомила код, що прийшов їй повідомленням. Засліплена швидкою удачею, без будь-яких підозр та вагань, надала потрібну йому інформацію. І вже через декілька хвилин дізналася про зникнення із свого рахунку коштів у сумі 1500 гривень.

- По факту шахрайських дій районним відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України. На даний час триває досудове розслідування, - зазначає очільник районного відділу міліції Олександр Панасюк.

Здолбунівські правоохоронці вкотре попереджають про обачність громадян не лише під час купівлі товарів через мережу Інтернет, а й у випадку їх продажу.

Ярослава Ногачевская,

Здолбунівський РВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові 78-річна жінка ...
Наступна новина: На Закарпатті пожежі

КОМЕНТАРІ