У Рівненській області світ професій - для малечі

У Рівненській області світ професій - для малечі

13.12.13 08:05 0 854
Люди мають різні професійні схильності та вподобання, що починаються проявлятися і розвиватися ще в ранньому дитинстві.

Більше 60-ти учнів 3-4 класів з Кузнецовського дошкільного закладу-школи № 10 на початку грудня взяли участь у Дні відкритих дверей міського центру зайнятості. Начальник відділу активної підтримки безробітних Руслана Ярощук розповіла дітям про те, чим займається Державна служба зайнятості, як проводиться у центрі обслуговування безробітних, а також як треба користуватись під час пошуку роботи мобільним сервісом “Пошук роботи” та іншими методами пошуку місця праці. Вона показала школярам можливості веб-порталу державної служби зайнятості і розповіла про те, як користуються безробітні тач-скріном, коли шукають для себе роботу.

В Інформаційному центрі для молоді для учнів дітям провели вікторину “Світ професій”, під час якої малеча відгадувала загадки та ребуси про професії. Хлопчики та дівчатка ставили багато запитань, на які чекали негайних відповідей, правдивих та зрозумілих. Дійсно, світ професій – це бездонний всесвіт можливостей, але часом і розчарувань, а в такому віці хочеться знати якомога більше.

“У шкільні роки дитина не часто замислюється над тим, який профіль навчання обрати, спеціалістом за якою професією слід стати в майбутньому, чим заробляти на життя. Але такі буденні питання набувають все більшої актуальності з наближенням випускного вечора. То ж важливо підійти до цього питання з усією серйозністю, допомогти дітям зробити правильний вибір своєї майбутньої професії”, - такими словами підкреслила доцільність та корисність проведення таких профорієнтаційних заходів вчитель початкових класів Галина Захарчук.

На згадку спеціалісти центру зайнятості подарували дітям невеличкі подарунки.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: до 2015 року на ...
Наступна новина: В Закарпатській області НБУ ...

КОМЕНТАРІ