Бюджетників із регіону примусово відправляють на мітинг Партії регіонів – координатор Євромайдану у Дніпропетровську

Бюджетників із регіону примусово відправляють на мітинг Партії регіонів – координатор Євромайдану у Дніпропетровську

13.12.13 16:56 0 867
Один із координаторів дніпропетровського Євромайдану Віктор Романенко заявляє, що керівництво області змушує працівників бюджетної сфери взяти участь у мітингу, організованому Партією регіонів у Києві. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

За його словами, мова йде про організоване вивезення бюджетників автобусами до Києва. Віктор Романенко розповів, що впродовж дня отримав низку дзвінків від працівників комунальних підприємств міста та членів їхніх родин зі скаргами на примусове залучення до поїздки в Київ.

Окрім того, як розповів Радіо Свобода голова міської організації ВО «Свобода» Кирило Дороленко, у четвер ввечері від Палацу машинобудівників планують організовано вивозити автобусами на Київ молодих людей спортивної статури. За даними Дороленка, кожному, хто поїде, обіцяють по тисячі гривень.

«Я особисто вчора бачив 5 автобусів біля кінотеатру «Родіна», до яких організовано вантажились молоді хлопці спортивної статури, у спортивних штанях, кросівках. У мене є інформація, що до Києва виїжджають молоді, дужі хлопці. Така поїздка, за моїми даними, запланована й завтра», – розповів Кирило Дороленко.

В управлінні комунальної власності Дніпропетровської міськради у коментарі Радіо Свобода відмовили, посилаючись на відсутність на місці керівництва. В обласній організації Партії регіонів, з якою Радіо Свобода також намагалося зв’язатися, на телефонні дзвінки наразі не відповідають. Таким чином, підтвердження чи спростування інформації з цієї сторони наразі немає.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопілля: потрібно ...

КОМЕНТАРІ