Єдиною реакцією на провокації має бути організованість та дисципліна – Тарас Стецьків

Єдиною реакцією на провокації має бути організованість та дисципліна – Тарас Стецьків

13.12.13 14:22 0 862
«Відомо, що влада у примусовому порядку мобілізовує бюджетників та людей зі Східної України для того, щоб скликати свій Антимайдан. Найперша ціль, яку вони ставлять, – щоб чисельність їхнього зібрання була більшою, ніж нашого мітингу. Проте нам так само відомо і про можливі провокації», - розповів представник Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Стецьків.
За його словами, під прикриттям Антимайдану найняті владою тітушки та бандити можуть спровокувати масові безлади у провладному таборі або ж приєднатися і посіяти паніку на Євромайдані. Їхнє завдання, на переконання Тараса Стецьківа, - влаштувати бійки і у такий спосіб створити у Києві хаос, який може бути підставою для втручання міліції, спецпідрозділів та внутрішніх військ.
«Єдиною реакцією на такі дії має бути наша організованість та дисципліна. Не треба піддаватися жодній паніці. Чітко та уважно слухайте команди зі сцени Євромайдану, виявляйте та локалізовуйте будь-яких провокаторів, передавайте в руки самооборони, яка існує на Майдані. У жодному разі не відповідайте насильством на насильство», - звернувся до мітингувальників представник «Третьої Української Республіки».
Тарас Стецьків попередив, поводити себе потрібно дуже спокійно та витримано. У випадку виникнення якихось непрогнозованих ситуацій він рекомендує ставати групами по 20-30 осіб і триматися купи.
«Зараз нам треба всіляко демонструвати свою організованість і витримку. Адже від того, наскільки спокійним, витриманим, дисциплінованим буде наш Майдан, у вирішальній мірі залежить недопущення таких провокацій», - вважає представник «Третьої Української Республіки».
Тарас Стецьків закликав долучатися у неділю о 12:00 до народного віче День гідності на Майдані: «Ми маємо максимально чисельно прийти у неділю. Ми маємо продемонструвати, що не боїмося провокацій, хоч і розуміємо, що вони мають бути. Наш протест буде масовим, мирним і організованим».

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12112
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі керівника ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Майдан ...

КОМЕНТАРІ