Олег Тягнибок: «Майдан попереджає владу – боронь Боже застосувати силу проти мирних протестувальників!»

Олег Тягнибок: «Майдан попереджає владу – боронь Боже застосувати силу проти мирних протестувальників!»

13.12.13 14:22 0 792
«Маємо інформацію, що влада, усупереч своїм власним запевненням, готує не просто провокації, а силовий варіянт захоплення Майдану. Зараз до Києва стягнули 12 тисяч силовиків – усіх, кого тільки можна. Також влада збирається задіяти різні спецпідрозділи, які чинитимуть тут провокації. Зважаючи не просто на силовий, але, можливо, військовий сценарій, наше завдання – не ступити ні кроку назад. Зараз ми як парламентарі передамо вимоги Майдану владі і наголосимо, що боронь її Боже застосовувати проти мирних протестувальників силу!». Про це 13 грудня 2013 року заявив на Майдані Незалежности Олег Тягнибок.

Лідер «Свободи» поінформував громаду, що парламентарі передадуть представникам влади вимоги Майдану та попередять про можливі наслідки в разі застосування сили проти громадян.

«Наші вимоги незмінні – Майдан вимагає покарати злочинців у погонах та притягнути винних до кримінальної відповідальности, негайно звільнити усіх політв’язнів та відправити у відставку уряд. Наступний етап – зміна системи влади в Україні. Проведення виборів на всіх рівнях за новим справедливим виборчим законодавством та з новим складом Центральної виборчої комісії.

Зараз ми як парламентарі покладемо на стіл владі та озвучимо режиму Януковича очі в очі вимоги Майдану. Також попередимо: боронь Боже використати силовиків та військових проти мирних пікетувальників! У такому разі хай режим начувається, бо важко буде стримати реакцію громади в мирних рамках. Народ, який принижують, з якого знущаються – не терпітиме вічно!», – заявив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Єдиною реакцією на ...
Наступна новина: Євросоюз вже розрізняє ...

КОМЕНТАРІ