Юрій Луценко: Заяви олігархів - результат приїзду західної місії

Юрій Луценко: Заяви олігархів - результат приїзду західної місії

13.12.13 14:26 0 819
Загрозу встановлення в Україні латиноамериканської моделі економіки розуміють не тільки демократичні політики, а й олігархи. Про це лідер «Третьої Української Республіки» Юрій Луценко сказав в Інтерв'ю інформагенству «Інтерфакс- Україна».
«У результаті приїзду західної місії ми отримали кілька заяв олігархів. Вони позначили свою позицію: якщо будуть санкції - ми ні причому. Вони розуміють: якщо заарештують Майдан, то вони - наступні на черзі», - пояснив політик.
За його словами, «коли обрали Януковича, всі думали, що він буде директором олігархів. Далі всі з подивом виявили, що він сам хоче бути олігархом. А потім з жахом зрозуміли, що він хоче бути єдиним олігархом».
Луценко вважає, що небезпека сповзання країни до латиноамериканської моделі економіки тата Дювальє усвідомлюють не тільки демократичні політики, а й олігархи.
«Тому сьогодні можливий союз з дияволом. Ми розуміємо, що олігархи - дуже погане явище для економіки України, але сьогодні вони можуть бути ситуативними союзниками в поваленні тиранії і збереженні за Україною статусу незалежної держави», - зазначив Юрій Луценко.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12111
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів’янка Катерина ...

КОМЕНТАРІ