Львів’янка Катерина Григоренко – перша українська призерка Всесвітньої зимової Універсіади-2013

Львів’янка Катерина Григоренко – перша українська призерка Всесвітньої зимової Універсіади-2013

13.12.13 14:28 0 943
Українські спортсмени успішно розпочали змагання Всесвітньої зимової Універсіади-2013, яка відбувається в місті Тренто (провінція Трентіно, Італійська Республіка). Першу медаль до скарбнички української збірної принесла представниця Львівщини – Катерина Григоренко.

Катерина Григоренко – студентка Львівського державного університету фізичної культури, майстер спорту міжнародного класу, відзначилася срібною медаллю на десятикілометровій дистанції класичним і вільним стилем, програвши менше секунди представниці із Республіки Казахстан.

Як зазначають у Львівському обласному відділенні Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, ХХVІ зимова всесвітня Універсіада розпочалася 11 грудня 2013 року. Участь у змаганнях беруть близько 10 000 учасників з 162 країн світу. Студентська збірна України налічує майже дев’яносто юнаків і дівчат, які представляють двадцять вітчизняних вищих навчальних закладів, зокрема Львівський державний університет фізичної культури та Львівський державний університет внутрішніх справ.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Луценко: Заяви ...
Наступна новина: У Луцьку проти Володимира ...

КОМЕНТАРІ