Відбулося підсумкове засідання оргкомітету з підготовки та проведення у 2013 році на Львівщині Року видатного діяча української фізичної культури Івана Боберського

Відбулося підсумкове засідання оргкомітету з підготовки та проведення у 2013 році на Львівщині Року видатного діяча української фізичної культури Івана Боберського

13.12.13 15:15 0 974
Відповідно до рішення Львівської обласної ради від 23 листопада 2012 року № 652 «Про проголошення 2013 року Роком видатного діяча української національної фізичної культури І. Боберського» й підписаного головою Львівської обласної державної адміністрації відповідного розпорядження за № 156/0/5-13, в області завершується виконання плану заходів з відзначення у 2013 році 140-ї річниці від дня народження професора Івана Боберського.
12 грудня ц.р. під керівництвом заступника голови-керівника апарату обласної державної адміністрації Андрія Мадзяновського відбулося підсумкове засідання за участю членів обласного організаційного комітету, запрошених та представників ЗМІ.
З інформацією про хід виконання плану обласних заходів виступили заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Вацеба; заступник голови Львівської обласної організації ФСТ «Україна» Анатолій Хвостунов; начальник обласного відділення комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Анатолій Ігнатович; директор департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації Наталія Гамкало; заступник директора департаменту - начальник управління організації масових заходів та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Марія Вагіла та ін.
Особливо тепло учасники засідання вітали активних організаторів та виконавців обласних заходів на відзначення ювілею одного із піонерів західноукраїнського спортивно-гімнастичного руху, авторитетного педагога, теоретика та практика української фізичної культури, видатного громадського та військово-політичного діяча професора Івана Боберського, яких було відзначено грамотами й подяками Львіської облдержадміністрації та управління молоді і спорту. Сере таких, зокрема: головний спеціаліст відділу у справах молоді та спорту Дрогобицької райдержадміністрації Олег Войтечко; директор обласної універсальної наукової бібліотеки Іван Сварник; заступник начальника управління організації масових заходів та комунікацій – начальник відділу організації масових заходів Богдан Онисько; член львівського обласного товариства Асоціації філателістів України Василь Прухницький; заступник директора творчо-виробничого об'єднання ТРК «Львів» Тарас Каляндрук; учитель фізичного виховання Львівської академічної гімназії Оксана Жук; директор Жидачівської дитячо-юнацької спортивної школи Богдан Цар та ін.
«Щиро дякую усім членам організаційного комітету, активним діячам та організаторам на місцях й закликаю усіх долучитись до того, аби славне ім’я нашого земляка продовжували вшановувати в області», – відзначив на завершенні А. Мадзяновський та побажав й надалі наполегливо працювати й бути гідним прикладом для інших.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: НБУ випустив 582,5 тисячі ...
Наступна новина: Закарпатська область: ...

КОМЕНТАРІ