Звернення народного депутата України Віталія Чугуннікова до перевізників, працівників бюджетної сфери та представників засобів масової інформації

Звернення народного депутата України Віталія Чугуннікова до перевізників, працівників бюджетної сфери та представників засобів масової інформації

13.12.13 19:22 0 766
Влада Віктора Януковича та Партії регіонів доживає останні дні. Вони бояться народного гніву. Події останніх днів на майдані засвідчили: в агонії влада чіпляється за будь-що, тільки аби захиститися від гніву власного народу. Однак, це їм не допоможе! Наш мирний протест вистояв під тиском спецзагонів «Беркуту», вистоїть і перед провокаціями. Та сьогодні влада реалізовує ще один, більш підступний за своєю суттю, план. Вони, залякуючи працівників бюджетних установ, змушують їх їхати на, так званий, Антимайдан – в підтримку дій Беркуту та Вітора Януковича!
Звертаюся до кожного водія та перевізника Рівненщини. Проявіть свою громадянську позицію. Коли вас змушуватимуть вести людей на антимітинг – відмовляйтеся. Ця влада не зможе вам нічого зробити, бо час її пройшов!
Також звертаюся до праціників бюджетних установ. Вас змушуватимуть їхати на мітинг в підтримку Януковича. Після кривавих ночей 30 листопада та 3 грудня на цій владі кров невинних студентів та мирних українців, що вийшли захистити своє право жити в цивілізованій європейській державі. І сьогодні влада хоче перекласти відповідальність за ці події на вас. Не піддавайтесь на це. Не беріть участі в їхніх злочинах. Йдіть на лікарняні! Відмовляйтеся їхати на антимайдан. А всі спроби вас залякати фіксуйте на диктофони, телефони та будь-яким іншим способом. Змушуючи вас їхати, ваше керівництво грубо порушує закон і відповідатиме за це.
Окремо хочу звернутися й до тих, хто все ж таки поїде на антимайдан. Якщо вам невдалося уникнути поїздки на антимайдан долучайтеся до Євромайдану. Не беріть участі в їхніх псевдонародних мітингах. Не беріть на себе відповідальність влади за побиття студентів. Після приїзду до Києва приєднуйтеся до Євромайдану і ставайте пліч-о-пліч з нами в боротьбі з режимом Януковича.
Так само закликаю всіх представників засобів засобів масової інформації Рівненщини не залишатися осторонь злочинів, що чинить влада. Фіксуйте усі випадки примусової відправки людей на антимайдан. Висвітлюйте такі факти. Влада боїться світла. Всі свої злочини вони чинять в темряві. Тож від кожного з нас залежить, чи житимемо ми в європейській країні, де свобода слова та думки є засадничими принципами!

Слава Україні!

З повагою, голова Рівненської обласної організації
Політичної партії «УДАР Віталія Кличка»,
народний депутат України Віталій Чугунніков
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Олігархи мають долучитися ...

КОМЕНТАРІ