Заява Радикальної партії Олега Ляшка про виключення з лав партії Вікторії Шилової за зраду народу України

Заява Радикальної партії Олега Ляшка про виключення з лав партії Вікторії Шилової за зраду народу України

13.12.13 19:23 0 810
Після того, як Вікторія Шилова, яку Радикальна партія висунула кандидатом у депутати у 223-му окрузі м. Києва на виборах 15 грудня, відмовилася виконувати рішення Партії, спрямовані на консолідацію усіх опозиційних сил, а також відмовилась підтримувати узгодженого єдиного кадидидата від опозиційних сил у 223-му окрузі Юрія Левченка, Політрада Радикальної партії на терміновому засіданні, яке відбулося 13 грудня, вирішила:

Звільнити Шилову Вікторію Віталіївну з посади заступника лідера Партії за дії, що протирічать політиці Партії, спрямованої на консолідацію опозиційних сил в Україні для боротьби з регіоналівським режимом.
Виключити Шилову Вікторію Віталїївну з лав Радикальної партії за порушення стутуту Партії та зраду народу України.
Звернутися до Центральної виборчої комісії з вимогою скасувати реєстрацію Шилової Вікторії Віталіївни кандидатом в народні депутати по 223-му одномандатному виборчому окрузі у зв’язку із відкликанням рішення про її висування суб’єктом висування – Радикальною партією.

Радикальна партія ще раз підтверджує своє попереднє рішення про консолідацію опозиційних сил на виборах 15 грудня у 5-ти проблемних округах та закликає всіх виборців 223-го округу м. Києва прийти на вибори та підтримати єдиного узгодженого кандидата від опозиції Юрія Левченка.

Лідер Радикальної партії
Олег Ляшко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ