Науково-технічна рада ДСНС України визначила основні питання наукового забезпечення на наступний рік

Науково-технічна рада ДСНС України визначила основні питання наукового забезпечення на наступний рік

14.12.13 13:13 0 789
Члени президії Науково-технічної ради Державної служби України з надзвичайних ситуацій визначили пріоритети наукового забезпечення функціонування ДСНС України на 2014 рік. Засідання ради під головуванням заступника Голови ДСНС України Анатолія Бойка відбулося 12 грудня.

Під час засідання учасники розглянули інформацію директора Департаменту персоналу Олександра Євсюкова про організацію наукового забезпечення діяльності ДСНС України та основні напрями наукової та науково-технічної діяльності наукових установ і вищих навчальних закладів ДСНС України на наступний рік.

За результатами наради учасники схвалили проект Плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС України на 2014 рік. Крім того, були враховані надані пропозиції щодо внесення змін до складу Науково-технічної ради ДСНС України. Також перед замовниками наукових досліджень було поставлене завдання щодо забезпечення контролю за виконанням науково-дослідних та дослідницько-конструкторських робіт і отриманням очікуваних результатів для їх подальшого впровадження та ефективного застосування.

Державна служба України

з надзвичайних ситуацій
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кожен може допомогти ...
Наступна новина: Міліціонери долучилися до ...

КОМЕНТАРІ