Робота веб-платформи «Відкрите місто»: підсумки тижня (02.12. – 08.12.2013)

Робота веб-платформи «Відкрите місто»: підсумки тижня (02.12. – 08.12.2013)

14.12.13 12:13 0 741
Минулий тиждень роботи веб-платформи «Відкрите місто» не пройшов безрезультатно. Окремі мешканці міста, які повідомляли структурні підрозділи та комунальні підприємства Луцької міської ради про проблеми, уже встигли одержати відповідь на залишені повідомлення. Частина проблем, зазначених користувачами веб-платформи, уже вирішена, інші – перебувають в роботі.

На сайті «Відкрите місто» лучани скаржилися на відсутність асфальтного покриття та освітлення вулиць, високі дерева, що загрожують безпеці мешканців та власників автомобілів, які влаштували на пішохідному переході автостоянку. Найбільше довелось попрацювати «Департаменту житлово-комунального господарства», на рахунку якого перебуває найбільша кількість повідомлень від мешканців міста. На минулому тижні цей структурний підрозділ одну проблему взяв у роботу і шість закрив.

На жаль, чотири з шести закритих проблем не були вирішені. Усі вони стосуються пошкодження асфальтного покриття на дорогах у різних частинах міста (вул. Дорошенка, вул. Гордіюк, пр. Перемоги, вул. Привокзальна). Користувачі, які залишили повідомлення про ці проблеми, одержали однакову відповідь: ремонт даної частини території включено в проект плану робіт ДЖКГ Луцької міськради на 2014 рік. Вирішення проблеми передбачається у наступному році за умови наявності коштів у міському бюджеті.

Проте, департаментом ЖКГ було вирішено інші проблеми. Структурний підрозділ оперативно виконав прохання мешканців вул. Писаревського,7. Зокрема, заасфальтовано велику яму, яка заважала руху автомобілів уздовж вулиці. Також, департамент ЖКГ відреагував на повідомлення про паркування автомобілів на пішохідному переході на розі вулиць Б. Хмельницького та Сенаторки Левчанівської. Зокрема, було встановлено дорожний знак 5.31.1 (2) «Пішохідний перехід» і дано обіцянку нанести розмітку вулиці у весняно-літній період 2014 року, коли будуть сприятливі для цього погодні умови.

Частково виконало колективне прохання жителів вулиці Дорошенка комунальне підприємство «Луцьксвітло». Зокрема, мешканці залишили на сайті повідомлення про відсутність освітлення вулиці. Цю проблему було закрито ще два тижні тому. Проте, користувач відкрив її повторно, оскільки висловив своє незадоволення якістю виконаних робіт. На минулому тижні КП «Луцьксвітло» дало відповідь про те, що вони виконали роботи у межах своїх можливостей. Проблема була закрита повторно.

Загалом, на сайті «Відкрите місто» близько десяти повідомлень про проблеми, залишених мешканцями міста раніше, на даний час перебувають в роботі. Користувачі веб-платформи чекають на їх оперативне вирішення. Крім того, за тиждень, що минув, на сайті «Відкрите місто» лучани залишили два нових повідомлення, які уже взяті в роботу департаментом житлово-комунального господарства та Луцьким спеціальним комунальним автотранспортним підприємством «Луцькспецкомунтранс».

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фюле: чим швидше Україна ...
Наступна новина: Ольга Герасим’юк: ...

КОМЕНТАРІ