У Волинській області особистий приклад педагогів і відповідний клімат у сім'ї кожного учня

У Волинській області особистий приклад педагогів і відповідний клімат у сім'ї кожного учня

14.12.13 14:04 0 849
Саме ці складові є вирішальними у вихованні підлітків.

Працівники сектору кримінальної міліції у справах дітей Ковельського міськвідділу УМВС України у Волинській області взяли участь у семінарі на тему «Здоров’я та поведінкова орієнтація учнівської молоді».

– Одне із завдань нашої служби – попередження та профілактика вчинення адміністративних правопорушень та злочинів неповнолітніми, та відносно них, – наголошує оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Олена Турчин.

Під час виступу капітан міліції розповіла педагогам, учасникам семінару, про категорії дітей, які перебувають на обліку у міськвідділі, їх кількість та причини взяття на облік, роз’яснила про відповідальність неповнолітніх і їхніх батьків за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень тощо.

– спільно із вчителями необхідно приділяти особливу увагу таким негативним явищам, як паління та вживання неповнолітніми алкогольних напоїв. Вирішальним моментом у вихованні школярів є особистий приклад педагогів і відповідний клімат у сім’ї кожного учня, – підсумувала працівник міліції.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС

України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ужгородські міліціонери ...
Наступна новина: Чернівці: Програма ...

КОМЕНТАРІ