Міліціонери долучилися до тижня правознавства в ужгородському дитсадку

Міліціонери долучилися до тижня правознавства в ужгородському дитсадку

14.12.13 13:19 0 823
На запрошення підшефного Ужгородського дошкільного навчального закладу №36 в рамках проведення тижня правознавства до малечі завітали міліціонери Управління Державної служби охорони при УМВС області.

В ігровій формі правоохоронці спілкувалися з дітлахами про призначення та роль міліції у державі. Зокрема, командир РМО УДСО майор міліції Іван Габовда розповів дітям, як і куди звертатися по міліцейську допомогу в разі потрапляння у халепу. Правоохоронці також наголосили, чому важливо бути законослухняним громадянином.

Цікавим для малечі були розповіді про те, як затримують злочинців, які засоби для цього використовуються. Зацікавила дітей і роль собак у міліцейській службі. Своєрідним відкриттям для дітлахів стали розповіді про те, що собак використовують для супроводу, конвою, пошуку наркотичних та вибухонебезпечних речовин, розшукової роботи.

Батьки вихованців Ужгородського ДНЗ №36 за свою дітвору почуваються безпечніше — віднедавна садочок перебуває під охороною Державної служби охорони. Відтак за тим, хто перебуває на території дитсадка, слідкують пильніше. В разі появи підозрілих людей, які можуть скоювати правопорушення на території навчального закладу, на місце одразу прибуде наряд міліції ДСО.

На нинішній день під охороною ДСО перебуває майже 20 навчальних закладів області. Тенденція останнього часу свідчить про те, що освітні заклади все частіше прагнуть забезпечити себе охоронними засобами.

УДСО при УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Донецький Євромайдан ...

КОМЕНТАРІ