В Закарпатській області до 7,5 років в`язниці засудили мукачівця за вбивство батька

В Закарпатській області до 7,5 років в`язниці засудили мукачівця за вбивство батька

14.12.13 08:44 0 780
Понад рік тривало досудове розслідування та судові слухання по справі 57-річного мукачівця, який вбив свого 82-літнього батька. Чоловіка, який в стані алкогольного сп’яніння під час сварки зарізав пенсіонера, Мукачівський міськрайонний суд засудив до 7,5 років позбавлення волі.

В листопаді минулого року посеред ночі до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції поступило повідомлення від медиків швидкої, що ними в приватному будинку м.Мукачева зафіксовано смерть літнього чоловіка. Також лікарі повідомили, що пенсіонер помер не власною смертю. Одне проникаюче ножове поранення у грудну клітку виявилося смертельним для дідуся.

Після приїзду слідчо-оперативної групи Мукачівського міського відділу міліції правоохоронці в будинку виявили стару хвору матір, яка була свідком події, і їхнього 57-річного сина. Як з`ясувалось, повернувшись напідпитку додому, норовливий за характером син почав агресивно реагувати на зауваження стареньких батьків. Коли погрози і лайки закінчились, син взяв до рук кухонні ножі і почав демонструвати свою вправність, кидаючи їх у меблеву стінку...

Врешті-решт, немічні батьки не витримали і почали сварити свого єдиного сина. Сварка тривала недовго. Добряче сп`янілий чоловік схопив ніж і встромив його батькові в груди… 82-річному дідусеві було пошкоджено легені, почалась внутрішня і зовнішня кровотечі. Коли з рани хлюпнула кров і старенький впав на ліжко, син помив ніж, яким спричинив удар батькові, і викликав швидку. Не дочекавшись медиків, старенький чоловік помер на ліжку.

Тієї ж ночі підозрюваного у вбивстві сина було заарештовано за ознаками ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». У ході розслідування та в суді підсудний не визнав своєї провини, стверджував, що лише захищався від батька...

Через півроку після загибелі чоловіка померла і матір, не дочекавшись вироку суду для свого сина…

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: 13 грудня християни ...

КОМЕНТАРІ