Ужгородські міліціонери через Інтернет встановили крадія автомобільних колес

Ужгородські міліціонери через Інтернет встановили крадія автомобільних колес

14.12.13 14:03 0 805
Житель Мукачівського району зняв колеса з чужої автівки в Ужгороді, а щоб «замести» сліди, продав їх жителю Тячівщині. Сподівався, що таким чином уникне покарання, та марно...

Нещодавно за допомогою до ужгородських міліціонерів звернувся 26-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з його автомобіля «ВАЗ-2108» невідома особа демонтувала чотири колеса з титановими дисками. Транспортний засіб був припаркований у дворі будинку. Крадіжку потерпілий помітив вранці, коли хотів поїхати у справах.

На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група та оперативники карного розшуку Ужгородського міськвідділу міліції Михайло Сойма та Юрій Галаговець. Завдяки професійним діям правоохоронців, ця крадіжка була розкрита.

- Працівники міліції перевірили ринки та магазини міста, здійснили моніторинг інтернет-магазинів з продажу астозапчастин. Невздовзі клопітка робота дала свій результат, – каже начальник Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Євген Калитич. – На одному з інтернет-сайтів міліціонери побачили ті самі колеса з титановими дисками, які їм описав потерпілий. Зателефонували за вказаним номером мобільного телефону та призначили зустріч.

Не гаючи часу, оперативники виїхали в смт.Тересва, що на Тячівщині – саме там проживає продавець. Вже при зустрічі з міліціонерами чоловік розповів, що колеса придбав у знайомого з Мукачівського району, за вигідною ціною, -- продовжує підполковник Євген Калитич. – Встановийши таким чином особу крадія, було доведено не лише його причетність до злочину, а й отримано «щоросердечне зізнання» у скоєнні злочину.

Як пояснив сам правопорушник, він мав потребу у грошах, бо ніде не працює. Крадені колеса продав, а отримані кошти витратив на продукти та одяг.

Речові докази вилучено та повернуто законному власнику. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Дане правопорушення карається штрафом або позбавленням волі на строк до трьох років. Слідство триває.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донецький Євромайдан ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ