Ольга Герасим’юк: Влаштовувати походи мам із малюками зараз не можна

Ольга Герасим’юк: Влаштовувати походи мам із малюками зараз не можна

14.12.13 12:21 0 731
У Києві кличуть мам із малюками на «мирну ходу» від пам’ятника Шевченкові до Софії Київської. При цьому організатори акції не повідомляються. У нинішній ситуації доєднувати малюків до подібних заходів категорично не можна, якщо хтось думає не лише про іхню фізичну безпеку, а й про психічну.

Про це пише журналіст Ольга Герасим’юк у Фейсбук.

«На ФБ з’явилася дивна сторінка «Хода матеріа». Таємничі організатори кличуть мам із малюками вийти на так звану «мирну ходу» від пам’ятника Шевченка до Софії. Видаляють всі запитання щодо доцільності й безпеки, імена організаторів – не повідомляються, в категоричному тоні сказано, що «на правах модераторів фільтрують інформацію» – хто дав право, кому, на яке видалення?», – пише О.Герасим’юк.

Журналістка наголошує, що малюків взагалі доєднувати до подібних заходів категорично не можна, якщо хтось думає не лише про іхню фізичну безпеку, а й про психічну.

«Тітушки – це вже моральні виродки. Що їм мами з дітьми? А що свідомість малих дітей зафіксує? Які наслідки? Я закликаю до розуму!», – наголошує О.Герасим’юк.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Робота веб-платформи ...
Наступна новина: Толерантність… Погляд ...

КОМЕНТАРІ