В урядовому кварталі багато силовиків та МНС-ників

В урядовому кварталі багато силовиків та МНС-ників

14.12.13 10:09 0 710
Кордон міліції на вулиці Грушевського перемістили ближче до Європейської площі, де має розпочатися антимайдан Партії регіонів.

Зараз кордон розташований біля стадіону «Динамо» і повністю загороджує вул. Грушевського. Також тут стоять три вантажівки. Вхід в Маріїнський парк з цього боку перекритий.

Урядовий квартал практично порожній, сюди можна пройти тільки за посвідченнями журналістів з акредитацією Верховної Ради, співробітників Кабінету міністрів і людей, що живуть в довколишніх будинках.

На вулиці Грушевського за кордонами міліції стоять ще три автобуси з силовиками. Силовики сидять в автобусі, щити стоять на вулиці поруч. Прямо біля Кабінету міністрів половину вул. Грушевського перекривають три одиниці вантажного транспорту. Крім того, з боку вулиці Садової була помічена машина з написом «Розмінування»

У дворі Кабміну як і раніше кілька автобусів з силовиками, але на вулиці міліції практично немає. Періодично по Грушевського проходять люди в спецформі з написом МНС України. З боку Верховної Ради вул. Грушевського перекрита п’ятьма ЗІЛами, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Ужгородські активісти ...

КОМЕНТАРІ