В УДСО Львівщини проводжали на пенсію першого командира львівського "Титану"

В УДСО Львівщини проводжали на пенсію першого командира львівського "Титану"

14.12.13 12:53 0 1018
В Управлінні Державної охорони Львівщини підвели підсумки роботи за 11 місяців, але перед початком наради були квіти, оплески та подарунки. Так проводжали на заслужений відпочинок підполковника міліції Володимира Бара, головного спеціаліста відділу внутрішнього аудиту Департаменту ДСО при МВС України, з дислокацією в УДСО при ГУМВС України у Львівській області та полковника міліції Миколу Дмитріва, який понад 20 років очолював спецпідрозділ міліції охорони «Титан» на теренах Львівської області.

28 січня 1993 року в системі «позавідомчої охорони» України створено спеціальний підрозділ міліції «Титан». Він став по-своєму унікальним. Його першим командиром став Микола Дмитрів, та залишався ним до теперішнього часу.

У перші роки Незалежності України непроста криміногенна ситуація на міжнародних трасах зумовила виникнення структури, яка мала б здійснювати охорону під час перевезення вантажів. Двадцять років тому міністр внутрішніх справ України видав наказ про створення спецпідрозділу «Титан» у системі Державної служби охорони.

Першому командиру – Миколі Дмитріву нерідко доводилося співпрацювати з фондами, які організовують в Україні концерти міжнародних естрадних зірок. «Титанівці» супроводжували роялі Елтона Джона, повністю забезпечували охорону всієї апаратури Пола Макартні, перевозили з Києва до Харкова музичну техніку та сцени всесвітньовідомої групи Queen. Охороняли всесвітньо відомий гурт «Скорпіонс», який з концертом був у Львові. Під час відкриття стадіону «Арена-Львів» виключно саме «титанівці» охороняли знамениту співачку Анастейшу. Загалом за двадцять років у спецпідрозділі Миколі Йосиповичу Дмитріву є про що згадати. Під його керівництвом бійці «Титану» Львівщини жодного разу не допустили випадків втрати вантажів чи заподіяння шкоди для життя та здоров’я їхніх клієнтів.

Також, чергові звання з рук начальника УДСО при ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Ігоря Москаленка отримали ряд працівників охорони Львівщини.

Денис Харчук,

УДСО при ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Кожен може допомогти ...

КОМЕНТАРІ