У Львівській області стрийські правоохоронці затримали грабіжника

У Львівській області стрийські правоохоронці затримали грабіжника

14.12.13 16:20 0 842
Незабаром на лаві підсудних опиниться 45-річний мешканець Стрия, якого правоохоронці підозрюють у скоєнні пограбування.

7 грудня у Стрийський міський відділ міліції про вчинення кримінального правопорушення повідомив місцевий мешканець. За словами заявника, невідомий чоловік з його помешкання відкрито викрав 2400 гривень.

Співробітники слідчо-оперативної групи міліції на місці події з’ясували, що близько 18 години до помешкання потерпілого прийшли двоє незнайомих громадян. Непрошені гості, як пояснив потерпілий, просили позичити грошей. Коли він відмовив їм у цьому, один з чоловіків забрав гроші, які лежали у кімнаті на столі і вибіг з квартири.

«У ході слідства правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 45-річний місцевий мешканець, неодноразово засуджений за скоєння майнових злочинів. Зловмисника затримано. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.», - повідомив начальник Стрийського міськвідділу міліції Василь Кулик.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, розпочатих за ознаками злочинів, передбачених статтями 186 (Грабіж), статті 190 (Шахрайство), 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених

документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України триває.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Податкова повернула ...
Наступна новина: Патріарх Філарет: Зняти ...

КОМЕНТАРІ