Проросійські сили в Криму готують спецоперацію, що загрожує підриву територіяльної цілісности та національної безпеки України

Проросійські сили в Криму готують спецоперацію, що загрожує підриву територіяльної цілісности та національної безпеки України

14.12.13 14:16 0 829
Нещодавно голова партії «Русскій блок» Геннадій Басов та голова партії «Русскоє єдінство» Сергій Аксьонов за участи низки народних депутатів від Партії регіонів зустрілися з генеральним консулом РФ у Криму В’ячеславом Свєтлічним. У ході зустрічі було затверджено план щодо організації в Криму масштабного регіонального «антимайдану». Головна його вимога – проведення всеукраїнського референдуму щодо здобуття державної незалежности АР Крим.

Одночасно з проведенням кримського «антимайдану», враховуючи сприятливу ситуацію відсутности на півострові основних сил українських правоохоронних підрозділів, внутрішніх військ, які перекинуті в Київ, передбачається проведення у період із 23 по 27 грудня 2013 року так званих «антитерористичних навчань» особовим складом із залученням морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації, який дислокується в Севастополі. В ході вказаних «антитерористичних навчань» російські морські піхотинці під приводом забезпечення захисту об’єктів ЧФ РФ у Севастополі візьмуть під контроль місто та заблокують українські державні органи та місця розташування ВМС України.

У зв’язку з наведеними фактами, виникає пряма загроза територіяльній цілісності української держави. Окрім того, із достовірних джерел відомо, що 17 грудня 2013 року під час зустрічі Януковича з Путіним заплановано підписати двосторонню угоду, яка дасть дозвіл на переозброєння ЧФ РФ без дотримання принципу «тип на тип, клас на клас». Підписання такої домовлености докорінно змінить нинішній баланс сил у Чорному морі на користь Росії, а також дасть потенційну можливість Російській Федерації розмістити ядерне озброєння на території ЧФ РФ.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Програма ...
Наступна новина: Луценко запросив ...

КОМЕНТАРІ