Олег Тягнибок: «Тиск людей нарешті змусив владу почати називати винних»

Олег Тягнибок: «Тиск людей нарешті змусив владу почати називати винних»

14.12.13 16:42 0 809
«Тиск людей змусив владу на 14-й день після побиття мирних мітингувальників нарешті почати називати винних. Звичайно, це позитивно, але на разі «засвітили» лише імена високопосадових виконавців. Проте зараз не названо замовників звірств та жодного з «беркутівців», які влаштували побоїще на Майдані Незалежности», – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи заяву Генерального прокурора України щодо причетности Сівковича, Попова, Коряки та Федчука до силових дій щодо мирних демонстрантів у ніч на 30 листопада.

Лідер «Свободи» наголосив, що тиск громади дає свій результат: «Тиск народу змусив владу назвати прізвища окремих винних у безчинствах чиновників. Це свідчить про те, що на владу таки треба тиснути. І саме тиск українців рано чи пізно змусить Януковича виконати всі вимоги Майдану».

Олег Тягнибок також зауважив: «Янукович заявив про буцімто накладення мораторію на силовий розгін Майдану. Однак, поки влада зволікає із розслідуваннями безчинств «Беркута» в Києві, по всій Україні набирають обертів масштабні репресії проти українців, які беруть участь в акціях протесту. Режим і далі масово переслідує активістів, відкриває щодо них кримінальні провадження та здійснює арешти. Про що це свідчить? Одне з двох: або Янукович таки не бажає миру, або зовсім не контролює ситуацію».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Патріарх Філарет: Зняти ...
Наступна новина: Тренер ужгородської ...

КОМЕНТАРІ