Євромайданівці вітали антимайданівців і запрошували на чай

Євромайданівці вітали антимайданівців і запрошували на чай

15.12.13 10:59 0 804
Ініціативна група киян та учасників Євромайдану за ніч підготувала плакати з закликами до миру та діалогу. З ними вона вийшла до антимайданівців, щоб разом випити чаю, сходити на концерт і просто поспілкуватися.

Про це повідомляє Громадський сектор Євромайдану на своїй сторінці у Facebook.

«Наша ідея – дати зрозуміти громадськості, що реального протистояння між народом нема, є лише політичні провокатори, які створюють таку ілюзію, щоб маніпулювати людьми», – розповів один із активістів.

Фото: Громадський сектор Євромайдану

Він зазначив, що люди спілкувалися, тисли руки і фотографувалися з харків’янами, жителями Донецької області, кримчанами.

Фото: Громадський сектор Євромайдану

«Більшість людей були привітні, деякі одразу підозрювали нас в агітації та прихованих інтересах переманити людей на майдан, були і добре підготовлені НЛП-дискутувальники які намагалися заглушити ефір своїми завченими промовами. Та ми зрозуміли і донесли до людей одне: усмішка творить дива, і народ може бути єдиний, аби йому не заважали політикани», – заявив активіст.

Фото: Громадський сектор Євромайдану

«Не дамо провокаторам використати майдан для залякування людей, кожен має право на мирний протест і на свою позицію!», – закликав Громадський сектор Євомайдану.

Група, почавши з Маріїнському парку, разом з колоною мітингувальників пройшла на Європейську площу, а звідти повернулася на Майдан.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олег Сиротюк: ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ