В Чернівецькій області квартира під охорону - за половину вартості

В Чернівецькій області квартира під охорону - за половину вартості

15.12.13 11:43 0 1032
Квартира під охорону за половину вартості

Наближається сезон новорічних та різдвяних відпусток, під час якого чимало громадян тимчасово вирушають подалі від міської суєти й поближче до природи – в сільську місцевість, на гірськолижні курорти, в туристичні поїздки тощо. Нерідко їх помешкання в мегаполісах залишається без нагляду й охорони, про що добре знають квартирні крадії – саме в цей сезон у декілька разів зростає кількість крадіжок з помешкань городян.

Аби забезпечити збереження Вашого майна під час зимового відпочинку Департамент Державної служби охорони при МВС України проводить всеукраїнську соціальну акцію «Квартира під охорону». У період з 10 до 25 грудня підрозділи ДСО зможуть взяти Ваше житло під охорону за половину вартості монтажних послуг.

При зверненні до Державної служби охорони заявка відразу передається відповідальному інженеру, який негайно зв’яжеться із Вами й у зручний для Вас час прибуде за вказаною адресою. Кваліфікований працівник ДСО надасть безкоштовну консультацію щодо вибору ефективної схеми охорони помешкання, вартості монтажних робіт та абонентської плати.

Після виконання монтажних робіт та укладання договору на охорону Ваша власність гарантовано перебуватиме під захистом увесь обумовлений термін. У разі спроби зловмисників проникнути до Вашого помешкання сигнал «Тривога» надійде на пульт Державної служби охорони й мобільна група добре підготовлених та належно озброєних міліціонерів охорони прибуде за кілька хвилин на місце події й не дасть зловмисникам заволодіти Вашим майном.

При виконанні робіт із обладнання помешкань системою охоронно-тривожної сигналізації використовуються прилади, що пройшли відповідну сертифікацію та рекомендовані для організації охорони об’єктів.

Навіть у тих випадках, коли громадяни тимчасово користувалися послугами ДСО на період зимових відпусток, найчастіше вони продовжували відповідні договори, оскільки надалі для здійснення охорони непотрібно платити за монтажні послуги, а лише щомісячну абонплату.

Отримати додаткову інформацію або замовити послуги Державної служби охорони Ви зможете, зателефонувавши за номерами

0 800 502 220 0 800 211 000

Усі дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні. Лінія працює цілодобово.

Департамент Державної служби охорони при МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Ужгороді 9-класник ...

КОМЕНТАРІ