Буковинські правоохоронці вшанували учасників ліквідації аварії у Чорнобилі

Буковинські правоохоронці вшанували учасників ліквідації аварії у Чорнобилі

15.12.13 17:00 0 776
Напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, начальник УМВС області Олександр Демидов зустрівся із міліціонерами, які ризикували своїм життям, захищаючи нас від атомної катастрофи.

Понад триста співробітників міліції та пожежної охорони Буковини приймали участь у подоланні атомної стихії Чорнобиля. 290 із них вже на заслуженому відпочинку. На жаль атомна катастрофа забрала життя багатьох правоохоронців – ліквідаторів аварії, серед яких і 19 буковинців.

Світлу пам'ять всіх, хто передчасно пішов із життя внаслідок цієї аварії присутні вшанували хвилиною мовчання.

Олександр Демидов під час свого виступу зазначив, що і нині у міліцейському відомстві краю працюють ліквідатори наслідків атомної стихії. Вони не лише докладають максимум зусиль у боротьбі зі злочинністю та забезпечення на території області зразкового громадського порядку, але й своєю енергією, наполегливістю, високим професіоналізмом подають приклад молодим колегам, виховують їх на кращих традиція чесного служіння українському народу, надійного захисту його конституційних прав та інтересів.

На завершені зустрічі керівник Буковинської міліції побажав ліквідаторам міцного здоров’я, добробуту і благополуччя та вручив грошові премії.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ