У Львові відкрили сучасний стрілецький тир ФСТ "Динамо"

У Львові відкрили сучасний стрілецький тир ФСТ "Динамо"

15.12.13 16:13 0 1016
Розвиток службово-прикладних видів спорту – пріоритетний напрямок діяльності Львівської обласної організації Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.

Cправжнім подарунком для всіх спортсменів-стрільців стало відкриття нового приміщення стрілецького тиру Фізкультурно-спортивного товариства „Динамо” обладнаного згідно європейських вимог. Його площа складає 1 478 кв. м., в ньому розміщуються три 25-метрові стрілецькі зони на 18 стрілецьких місць, а також 24 стрілецькі місця для пневматичних вправ, бокси для зберігання зброї, ремонтна майстерня, методичний кабінет та інші приміщення для занять спортсменів.

Одночасно в тирі можуть займатися понад 50 осіб, яким надаватимуться консультації кваліфікованими фахівцями.

Тир забезпечений всіма спеціалізованими обладнаннями для стрільби з пневматичної зброї.

12 грудня в урочистому відкритті нового приміщення стрілецького тиру на вулиці Яневій у Львові прийняли участь голова ФСТ „Динамо” України Віктор Корж, начальник ГУМВС України у Львівській області, голова ФСТ „Динамо” у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк, голова Львівської ОДА Олег Сало, ректор Львівського державного університету внутрішніх справ Михайло Цимбалюк та інші посадові особи.

«Від імені Товариства «Динамо», Національного олімпійського комітету, від імені всієї спортивної спільноти, я всіх вітаю з цією приємною подією, як відкриття нового стрілецького тиру фізкультурно-спортивного Товариства «Динамо», - зазначив у вступному слові голова ФСТ „Динамо” України, віце-президент олімпійського комітету України Віктор Корж та вручив очільнику міліції Львівщини Олександру Рудяку почесну подяку.

Приєднався до привітань і голова Львівської облдержадміністрації Олег Сало, який наголосив на важливості відкриття стрілецького комплексу в якому матимуть змогу займатися, як спортсмени, так підростаюче покоління молоді.

„Мені приємно, що збудований такий стрілецький тир, перший, сучасний тир, який був збудований за часи Незалежності України. Тут будуть займатись і спортсмени, і діти, і всі бажаючі. На даний момент, багато людей вже виявило бажання тренуватися в цьому закладі», - відмітив львівський губернатор.

Голова Львівської ОДА вручив заступнику голови ФСТ „Динамо” України Миколі Подоляку спеціальну грамоту.

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області голова Львівської обласної організації ФСТ „Динамо” Олександр Рудяк у своєму виступі наголосив на тому, що найбільшою подякою для нього буде подяка тих людей, які будуть тут займатися і досягатимуть високих результатів.

«Було достатньо скептиків, які не вірили в реалізацію цього проекту. Але ФСТ „Динамо” запевнило громаду Львівщини, що тир буде збудований і його збудували і в цьому також велика заслуга президії ФСТ „Динамо”, голови олімпійського комітету. Хочу сказати, що для мене особисто, найбільшою подякою є подяка людей, які будуть тут займатися і матимуть достатньо високі результати у цьому виді спорту», - зазначив Олександр Рудяк.

Він також відмітив, що стрілецький тир був збудований українськими будівельниками за підтримки ГУ МВС України у Львівській області.

«Я вважаю, що це є гарний український тир, гарна спортивна споруда, котра буде мати добрих послідовників, тренерів та добрих спортсменів», - сказав Олександр Рудяк.

Також очільник обласної міліції розповів, що з наступного року чиновники будуть брати під свою опіку споруди у Львові, які перебувають у неналежному стані.

«З наступного року ми започатковуємо історію, що кожен чиновник, котрий очолює ту чи іншу структуру візьме собі під опіку певну споруду, яка знаходиться в неналежному стані, думаю, що за рік, півтора роки ми приведемо ці споруди до належного стану. Найбільше, що зараз нас турбує – це парк «Знесіння». Думаю, що вже в травні ми приступимо до реконструкції парку, адже ми хочемо, щоб діти мали можливість там тренуватися», - додав Олександр Рудяк.

Саме постійні позитивні зрушення в житті динамівської організації дають підстави бути впевненими в тому, що Львівська обласна організація ФСТ „Динамо” не збирається зупинятися на своїх досягненнях, про що свідчать прийняті плани подальшого розвитку фізичної культури та спорту, покращення матеріально-технічної бази. Організація прикладе всіх зусиль, щоб проводити подальшу активну роботу в інтересах розвитку фізичної культури і спорту.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ