В Івано-Франківській області в обласному УМВС вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

В Івано-Франківській області в обласному УМВС вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС

15.12.13 11:59 0 822
Щороку 14 грудня прикарпатська міліція урочисто вшановує правоохоронців, які героїчно несли службу, ліквідуючи наслідки аварії на атомній електростанції, міліціонерів, які рятували мільйони людських життів, ціною власного.

Багато з тих героїв, на жаль, уже відійшли у вічність. А тих, хто завітали до урочистої зали обласного УМВС нагородили пам’ятними відзнаками та дипломами. Теплі слова поваги та вдячності лилися з уст правоохоронців та ветеранів.

До слова були запрошені ветерани-ліквідатори, а також голова обласного комітету профспілки атестованих працівників ОВС полковник міліції у відставці Володимир Бойдуник, заступник голови обласної організації Асоціації ветеранів МВС України підполковник міліції Антоніна Юркіна та голова обласної спілки «Чорнобиль» полковник міліції у відставці Володимир Числов.

Із урочистою промовою до ліквідаторів звернувся начальник УМВС України в Івано-Франківській області полковник міліції Василь Фелик. Керівник висловив подяку за неоціненну роботу для спасіння громадян України. «Людство ніколи не забуде цей подвиг, - зазначив Василь Фелик, – коли ви із честю прийняли на себе роль ліквідаторів, аби рятувати весь світ від радіації».

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині світла ...

КОМЕНТАРІ