На Тернопіллі які послуги можна отримати в територіальних підрозділах міграційної служби

На Тернопіллі які послуги можна отримати в територіальних підрозділах міграційної служби

15.12.13 11:37 0 839
Офіційний перелік платних адміністративних послуг, які надаються Державною міграційною службою України (ДМСУ) визначається пунктами 25-32 «Переліку платних послуг, які надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ та Державної міграційної служби і розмір плати за їх надання».

До таких, наприклад, належать оформлення та видача тимчасового посвідчення, паспорта громадянина України, документів для виїзду за кордон (закордонний паспорт та проїзний документ дитини), дозволу на імміграцію в Україну іноземцям або особам без громадянства, посвідок на постійне або тимчасове проживання в Україні та інші (з детальним переліком можна ознайомитися на офіційному веб-сайті ДМС та на інформаційних стендах у кожному територіальному підрозділі міграційної служби).

Десять із платних адмінпослуг, які надає міграційна служба, пов’язані з видачею документів, п’ять – із внесенням до документів певних відомостей.

У разі надання послуги, що передбачає видачу бланка, як то оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, до її вартості включені також витрати, пов'язані з придбанням відповідної продукції, у тому числі вартості персоналізації.

Справляння платежів підрозділами Управління міграційної служби області постійно перебуває в полі зору контролюючих органів. Так, цього року відбулося близько двадцяти перевірок, остання з яких охопила структурні підрозділи Управління, розташовані в обласному центрі.

Управління Державної міграційної служби в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ