В Закарпатській області "Кадровик" хустської міліції розповів жителям про вступ до вищих навчальних закладів МВС

В Закарпатській області "Кадровик" хустської міліції розповів жителям про вступ до вищих навчальних закладів МВС

15.12.13 16:28 0 738
Днями начальник сектору кадрового забезпечення Хустського міськвідділу міліції Володимир Вучкан із жителями Хустщини провів пряму телефонну лінію на тему: «Про порядок прийняття на роботу в органи внутрішніх справ та про вступ до вищих навчальних закладів системи МВС».

Годинна телефонна розмова була напрочуд жвавою. Зверталися переважно студенти та школярі-випускники. Володимир Вучкан розповів про те, що після вивчення кандидатів, проходження ними військово-лікарської комісії та підготовки необхідних документів, вони призначаються на посади дільничних інспекторів міліції або інспекторів патрульної служби з присвоєнням спеціального звання. Після закінчення навчання працівники прибувають у підрозділи, які їх направляли на навчання. Працівникам, призначеним на посади дільничних інспекторів міліції, присвоюються офіцерські звання. Працівникам, призначеним на посади інспекторів патрульної служби, у разі перебування у запасі Збройних Сил у званні рядового, присвоюється спеціальне звання молодшого сержанта міліції або спеціальне звання, яке відповідає військовому званню запасу.

При зверненні до кадрових підрозділів кандидатам при собі необхідно мати:

- паспорт;

- військовий квиток;

- трудову книжку;

- ідентифікаційний код;

- документи про освіту (диплом з оціночною відомістю);

- свідоцтва про народження, одруження, розлучення, зміну прізвищ близьких родичів;

- довідку про склад сім’ї (Ф-3).

Кадровик надав інформацію щодо вступу на навчання у 2014 році до таких вищих навчальних закладів МВС України: Національний університет "Юридична академія України імені Ярослава Мудрого" та "Одеська юридична академія"; Національна академія внутрішніх справ, Львівський державний університет внутрішніх справ тощо.

Для оформлення необхідних документів та отримання додаткової інформації щодо умов прийому і оформлення на службу та умов проходження служби в органах внутрішніх справ, слід звернутись до сектору кадрового забезпечення Хустського МВ УМВС України в Закарпатській області в 6-й кабінет, або за тел. 4-23-13.

Агнеса Куртяк

Хустський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чотири місяці арешту ...
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Ми ...

КОМЕНТАРІ