На Хмельниччині міліціонери розкрили жорстоке вбивство чоловіка

На Хмельниччині міліціонери розкрили жорстоке вбивство чоловіка

15.12.13 17:37 0 801
Аби по-чоловічому «розібратися» з опонентом, зловмисник узяв на поміч двох синів та зятя. Дочекавшись потерпілого на вулиці, він до смерті забив його палицею.

До чергової частини Шепетівського МВ надійшло повідомлення від агронома однієї з місцевих фірм про те, що у полі між селами Ленківці та Білопіль ним виявлено тіло невідомого чоловіка. На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, члени якої під час огляду тіла виявили тілесні ушкодження, які, цілком ймовірно, могли стати причиною смерті. Працівники міліції швидко встановили особу потерпілого — ним виявився 25-річний житель сусіднього села.

Щоб розкрити злочин, правоохоронці кілька днів поспіль здійснювали подворові обходи навколишніх сіл, опитували ймовірних свідків події та проводили інші слідчо-оперативні заходи, які врешті дали свій результат. Зловмисником виявився 39-річний житель с. Ленківці. На ґрунті ревнощів між ним та потерпілим виник конфлікт, адже нинішня співмешканка загиблого раніше проживала з підозрюваним.

Пізно увечері чоловік, покликавши на допомогу двох своїх синів та зятя, поїхав в селище, де проживав потерпілий, щоб з‘ясувати із ним стосунки. Зустрівши на вулиці юного родича свого суперника, підозрюваний разом з помічниками побили його, прив’язали до дерева і стали чекати, доки того стануть розшукувати. Четвірка припустила, що саме ненависний опонент прийде визволяти юнака. Незабаром так і сталось: потерпілий з товаришем вийшли на пошуки. Підстерігши його на вулиці, зловмисник кинувся лупцювати бідолаху руками, ногами та палицею, завдавши чисельних тілесних ушкоджень, які й стали причиною смерті. Після цього, повантаживши тіло на власний гужовий віз, убивця вивіз його за село, де й залишив у полі.

Як розповів начальник Шепетівського МВ Сергій Бакун, наразі стосовно підозрюваного відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», судом йому обрано запобіжний захід — взяття під варту.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі офіційно

КОМЕНТАРІ