Для тренувань і перемог у стрілецькому спорті у Львові з’явилось більше можливостей

Для тренувань і перемог у стрілецькому спорті у Львові з’явилось більше можливостей

15.12.13 11:26 0 1007
Львівська обласна організація ФСТ «Динамо» України 13 грудня, відкрила новий стрілецький тир для проведення тренувальних занять і змагань серед юних спортсменів. Також для підготовки резерву національної збірної команди України. Нова спортивна споруда збудована за євростандартами й обладнана як одна із найкращих в Україні.

«Для спортивної Львівщини особливий день. Новий стрілецький тир сприятиме розвитку спорту у нашій області й по всій країні. Тут є найкращі умови для виховання майбутніх зірок і сподіваюсь, що найближчим часом ми почуємо про перемоги наших спортсменів на змаганнях світового рівня, – зазначив на церемонії відкриття стрілецького тиру голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало.

Також очільник Львівщини додав, що наявність сучасних спортивних баз, ковзанок, залів сприяє популяризації спорту серед молоді. Таким чином, ми забираємо дітей з вулиці, від комп’ютерних ігр і залучаємо їх до занять фізичною культурою.

У церемонії відкриття стрілецького тиру також взяли участь, зокрема: голова фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, віце-президент Національного Олімпійського комітету України Віктор Корж; начальник Головного управління МВС України у Львівській області, голова Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, Олександр Рудяк; начальник управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Юрій Майборода.

Довідка:

Стрілецький тир обладнаний як один із найкращих в Україні, загальна площа тиру (1 478 кв. м); кількість стрілецьких зон для стрільби з пістолету25 м– три на 18 стрілецьких місць; одна зона для стрільби з пневматичної зброї на10 м; три бокси для зберігання зброї; майстерня для ремонту зброї; навчальний клас; тренерські кімнати й інші допоміжні приміщення. Адреса стрілецького тиру – вул. Янева,10.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Міліціонери встановили ...

КОМЕНТАРІ