Борис Клімчук: Судова гілка влади в Україні працює ефективно та набуває своїх традицій

Борис Клімчук: Судова гілка влади в Україні працює ефективно та набуває своїх традицій

15.12.13 17:06 0 1012
В неділю 15 грудня судді України відзначають своє професійне свято. З цього приводу у колективах волинських суддів відбулись урочистості. Голова облдержадміністрації Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк відвідали представників Апеляційного суду Волинської області.

Його Голова Петро Філюк привітав присутніх колег із святом та відзначив їх професійний рівень, адже із понад 12 тисяч скарг українців на роботу суддів, волинян у тому переліку згадали лише 14 разів. «Нам не соромно зі та рішення, які ми ухвалюємо», - зауважив він.

Борис Клімчук у вітальному слові подякував представникам не лише Апеляційного суду, а й їхнім колегам з господарського та адміністративного. Він відзначив, що держава сильна тоді, коли є розподіл влад з чітким виконанням ними своїх функцій.

«Судова гілка влади в Україні працює ефективно та набуває своїх традицій. До вас йдуть люди за допомогою, як до останньої інстанції. Те, що ви їх не розчаровуєте, свідчить про ваш високий професіоналізм», - сказав голова облдержадміністрації.

Секретарю судового засідання апеляційного суду Катерині Губарик він вручив почесну грамоту, а старшому судовому розпоряднику Олександру Телізі – подяку голови облдержадміністрації.

З рук судді Верховного суду України Василя Фесенка Борис Клімчук отримав відзнаку вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех: ...

КОМЕНТАРІ