На Волині створять Центр надання безоплатної правової допомоги

На Волині створять Центр надання безоплатної правової допомоги

15.12.13 18:21 0 729
Заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Курилюк учора провів чергове засідання міжвідомчої координаційної методичної ради з питань правової освіти населення.

Одне з головних питань, які розглядалися під час засідання ради, – створення в області Центру з надання дистанційної безоплатної первинної правової допомоги мешканцям малих громад. Він розташовуватиметься на базі Волинської універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, де є необхідне технічне забезпечення, отримане у рамках Міжнародного проекту «Бібліоміст». Відтак, за посередництвом Інтернету волиняни, особливо із сільської місцевості, зможуть отримати безоплатні консультації із правових, соціальних, процедурних та інших питань.

Заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк звернувся до спеціалістів територіальних управлінь юстиції, Пенсійного фонду, праці та соціального захисту населення, Держземагенства, викладачів юридичних факультетів вишів, адвокатів та нотаріусів із проханням активно долучитися до цього соціально-правового проекту.

Він також зазначив, що у перспективі готується до впровадження іще один Центр, який так само безоплатно надаватиме волинянам уже вторинну, тобто більш спеціалізовану юридично-правову допомогу.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: увага, туман!
Наступна новина: 16 грудня на Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ