На Тернопіллі 14 грудня - День ліквідатора наслідків на Чорнобильській АЕС

На Тернопіллі 14 грудня - День ліквідатора наслідків на Чорнобильській АЕС

15.12.13 13:02 0 877
Щороку 14 грудня Україна відзначає пам'ятну дату - День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, людей, які ціною свого життя і здоров'я змогли здолати страшну трагедію 20 століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Ця пам'ятна дата була заснована указом Президента України від 10 листопада 2006 року.

Пройшло вже 27 років з дня Чорнобильської трагедії, але в серцях людей, в їх пам'яті і досі звучить відлуння тих трагічних подій.

скорботний день, коли ми вшановуємо тих, хто став на оборону мільйонів інших життів, борючись із чорнобильським лихом. Їхній подвиг є безсмертним, а їхня жертва – неоціненною. З глибокою повагою ми згадуємо працівників станції, вогнеборців, військових і цивільних, усіх, хто прийняв на себе перший удар Чорнобиля. Багатьох з них, на жаль, вже немає поруч з нами.

Ми пам'ятаємо і цінуємо героїв, які пройшли через усі кола ядерного пекла задля збереження життя і здоров'я прийдешніх поколінь. Низько вклоняюся світлій пам'яті людей, які ціною власного життя врятували життя мільйонів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На ОВК №223 відбуваються ...

КОМЕНТАРІ