Івано-Франківщина: збірна команда Управління ДСНС в області стала призером змагань з волейболу

Івано-Франківщина: збірна команда Управління ДСНС в області стала призером змагань з волейболу

15.12.13 17:26 0 1305
12 грудня пройшов заключний етап змагань в залік «Спартакіади - 2013» фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» серед підрозділів силових структур області. Завершилася Спартакіада змаганнями з волейболу. В змаганнях взяли участь 9 команд, серед яких і збірна команда Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області.

Спочатку змагання проводилися по групах і за результатами зіграних матчів до фінальної частини змагань ввійшли збірні команди волейболістів Управління ДСНС в області, Управління МВС в області, військової частини №1241 внутрішніх військ МВС України та Головного управління Міндоходів в області.

Боротьба за перемогу була досить напруженою, усі учасники команд були добре підготовлені, тож результат змагань не брався прогнозувати ніхто. Тут шанси на успіх залежали не лише від майстерності кожного спортсмена, а й від згуртованості команди.

У загальному підсумку змагань з волейболу перше місце посіла збірна команда Головного управління Міндоходів в області, другими стали волейболісти військової частини №1241 внутрішніх військ МВС України, а почесне третє призове місце здобули спортсмени збірної команди Управління ДСНС в області.

Завершилися змагання традиційно – нагородженням. Команди–призери отримали кубки та грамоти фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Єпископи Литви молитовно ...

КОМЕНТАРІ