В Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди Дня ліквідатора

В Чернівецькій області відбулися урочистості з нагоди Дня ліквідатора

15.12.13 13:13 0 961
13 грудня в приміщенні Управління ДСНС України у Чернівецькій області відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня ліквідатора аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Із словами вдячності та найщирішими побажаннями до ліквідаторів звернувся начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області генерал-майор служби цивільного захисту Едуард Братко. Він побажав усім присутнім міцного здоров’я та зазначив, що мужність ліквідаторів є справжнім прикладом для наслідування. «Не дивлячись на всі небезпеки, Ви з честю виконали свій професійний обов’язок, захистили країну від страшної небезпеки» - зазначив керівник Управління ДСНС.

Також до присутніх звернувся Василь Миронюк – один з ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Від імені всіх учасників ліквідації наслідків аварії він подякував керівництву управління ДСНС України у Чернівецькій області та крайової влади за увагу, яку вони приділяють ліквідаторам. Ліквідатори аварії на ЧАЕС були відзначені нагородами. Зокрема, Миронюк Василь Захарович був нагороджений «Знаком народної пошани – «Герой Чорнобиля», Фісюк Володимир Іванович – Почесною грамотою.

Всього було нагороджено десять ліквідаторів. Не забули й тих, кого вже не має серед нас. Їхню пам'ять вшанували хвилиною мовчання, а родичам вручили матеріальну допомогу.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сотні тисяч українців ...
Наступна новина: На Рівненщині, незаконних ...

КОМЕНТАРІ