Івано-Франківщина: за добу на території області виникло 4 пожежі

Івано-Франківщина: за добу на території області виникло 4 пожежі

15.12.13 11:12 0 850
12 грудня о 08:32 год. в місті Івано-Франківську по вул. Є.Коновальця виникла пожежа двохповерхової недіючої будівлі. В результаті пожежі вогнем знищено сміття на площі 10 м.кв та міжповерхове перекриття на площі 10 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

12 грудня о 13:38 год. в селищі Рожнятів сталася пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено телевізор, комп’ютер, пошкоджено речі домашнього вжитку та знищено підлогу в житловій кімнаті на площі 4 м.кв. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку домовласника.

Того ж дня, післяобідньої пори, виникла пожежа господарської будівлі на одному із обійсть в с.Уторопи Косівського району. Вогнем знищено прибудову до господарської будівлі, 500 кг сіна, пошкоджено стіни та перекриття на площі 40 м.кв., господарський реманент. Причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку власника.

12 грудня о 20:29 год. в с.Сопів Коломийського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем знищено газову колонку, котел, пластикову вагонку на площі 5 м.кв., пошкоджено душову кабіну, речі домашнього вжитку Причина виникнення пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації газової колонки.

Загалом з початку поточного року на території області виникло 1570 пожеж, у вогні загинуло 56 осіб, з них 2 – діти.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ