Михайло Блавацький: «На залізничну станцію «Київ-Московський» прибули два потяги з «тітушками», озброєними палицями та бітами»

Михайло Блавацький: «На залізничну станцію «Київ-Московський» прибули два потяги з «тітушками», озброєними палицями та бітами»

15.12.13 13:09 0 829
На залізничну станцію «Київ-Московський» (за адресою: Залізничне шосе, 6) прибули два потяги із приблизно 40 вагонів без жодних розпізнавальних знаків. У поїздах перебувають особи характерної кримінальної зовнішности, деякі з них уже почали вивантажуватися з потягів. Прибулі озброєні палицями та бітами. Про це вранці 15 грудня 2013 року повідомив народний депутат України від ВО «Свобода» Михайло Блавацький, який щойно повернувся із залізничної станції.

«З иншого боку від залізничної станції, по вулиці Саперно-Слобідській, розташувалися більше 30 автобусів, що приписані до київських АТП 7103, 7008 та инших. На перехідному мосту із Залізничного шосе на вулицю Саперно-Слобідську розташувалися міліціянти, які, вочевидь, охороняють «тітушків». Також, як повідомляють свідки-таксисти, з самого ранку на місці перебували депутати-«регіонали», які поводилися нахабно, заявляючи: «Сєводня будєте работать на нас, ми вам всєм пакажем!».

Вважаю, що ці два потяги з людьми – це цілеспрямована провокація, яку готує влада до нинішньої велелюдної акції опозиції. Попереджаємо режим, що їхні плани вже викрито, тож у разі будь-яких провокацій на Майдані вся відповідальність ляже особисто на Януковича», – заявив народний депутат України свободівець Михайло Блавацький.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У Будинку ...
Наступна новина: 46 «мертвих душ» отримали ...

КОМЕНТАРІ