Луцьк: відбулася благодійна акція «В гостях у Снігової Королеви»

Луцьк: відбулася благодійна акція «В гостях у Снігової Королеви»

16.12.13 11:17 0 782
На катку «Снігова Королева» відбулася благодійна акція «В гостях у Снігової Королеви». Її організували Луцький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з громадською організацією «Хокейний клуб Спарта». Це театралізоване міні-дійство на катку для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та вихованців хокейного клубу «Спарта».

Відкриваючи свято, міський голова Микола Романюк зазначив, що шнє дійство розпочинає низку чудових новорічно-різдвяних святкувань. Висловив сподівання, що Святий Миколай покладе під подушку, а Дід Мороз принесе під ялинку дітям хороші подаруночки. Усім же побажав, аби наступний рік був щасливим, щоб мрії збувалися й було усе гаразд у нашому місті Луцьку, на Волині та нашій славній Україні.

Акція відбувається за підтримки Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна», благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», юної співачки Анастасії Продай, катка «Снігова королева». Тому дітей прийшли привітати заступник голови правління благодійного фонду«Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич, голова Волинського обласного благодійного фонду «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк, тренер хокейного клубу «Спарта» Дмитро Цимбал.

Потім відбулися веселі естафети серед «спартанців», віншування від Діда Мороза та Снігуроньки, неформальне спілкування за солодким столом, катання на ковзанах. На завершення свята усі діти отримали солодкі гостинці.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міністерство оборони ...
Наступна новина: Кардинал Гузар студентам на ...

КОМЕНТАРІ