Тернопільських хрунів чекає народний осуд

Тернопільських хрунів чекає народний осуд

16.12.13 11:49 0 993
Мільйони українців беруть участь в мирних акціях протесту по всій Україні, вимагаючи справедливості та відповідальності за побиття студентів і журналістів. Тисячі людей виходять на Майдани, бо не можуть змиритись з владою, яка чинить беззаконня. На захист режиму задіяні силові структури, які згідно з Конституцією мають захищати громадян, а не боротися проти них.

Ще одним свідчення антидемократичних дій в Україні був нічний штурм мирного Майдану у Києві. Можливо, влада вважала, що люди під тиском кийків розбіжаться по своїх домівках. Але цього не сталось, українці – вольова та принципова нація, тому беззаконня ще більше мобілізувало людей. Люди пішки хлинули на захист Майдану, таксисті безкоштовно підвозили людей, величезні автоколони вирушили з міст і сіл України до Києва.

У Тернополі й інших містах били в дзвони та лунала сирена. Міський голова Тернополя Сергій Надал зібрав позачергову сесію, працівники міської ради передали майданівцям половину зарплатні. Свідома тернопільська громада вийшла на Майдан з теплими речами і документами, щоб вирушити на підтримку Києва.

Влада в істерії намагається протиставити згуртованій громаді так званий Антимайдан. Завдання якого – показати картинку для телебачення і надати моральну підтримку діям діючого режиму. Але всі розуміють, що там стоять не за ідею і не за майбутнє, а за гроші, або ж під страхом звільнення. Ця влада не має майбутнього, там живуть минулим, слухають старі совєцькі пісні і марять покращенням, яке так і не настає. Антимайдан – це така собі інформаційна провокація та ілюзія підтримки народом дій влади, зокрема й щодо побиття мирних протестувальників.

Тернопільщина постійно перебуває в центрі протестних акцій. Мало хто тут, на місцях, підтримує антидемократичні дії у Києві. Але знайшлися хруні в Тернопільській обласній державній адміністрації, які просять вжити жорстких заходів щодо лідерів тернопільського Майдану, які проводячи мирний мітинг 3 грудня під стінами ОДА, нібито захопили цю будівлю. А чим завинили тернопільські студенти, яких тепер кличуть на допити?

Цікавим є те, що правоохоронці, мабуть, намагаючись вислужитись перед режимом, вдаються до перевищення власних повноважень (стаття 365 Кримінального кодексу України): "настрочили" повістку до суду активістам тернопільського Майдану – свободівцям Володимиру Стаюрі, Марії Чашці та Марії Бабюк, хоча таке право згідно з Законом України має слідчий суддя. Прийде час і такі дії хрунів отримають правову оцінку.

Тернополяни живуть у маленькому місті де кожен знає один одного. І є у нашому місті той 1% хрунів та запроданців, які з матері останню сорочку можуть зідрати. І це ганебно. У ЗМІ вже надрукували прізвища зрадників тернопільської громади, які понаписували під кальку заяви на майданівців. Не має сумнівів, що списки тих, які поїдуть підтримувати за гроші дії Партії регіонів на Антимайдан теж рано чи пізно будуть оприлюднені, адже брехня і відступництво завжди випливають на поверхню. І тернопільських хрунів, які готові вийти на провладний Антимайдан чекає народний осуд.

Ідея люстрації, яку пропагує Всеукраїнське об'єднання "Свобода" в українському суспільстві, знову стає актуальною. Через люстрацію пройшла низка европейських країн, і це світова практика очищення влади.

Не може держслужбовець бути чиновником, якщо він пішов проти людей, так само, як не може влада керувати, якщо вона проти власного народу.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ