Олег Панькевич взяв участь у скайп-конференції із закордонними українцями

Олег Панькевич взяв участь у скайп-конференції із закордонними українцями

16.12.13 08:48 0 795
Народний депутат України від ВО "Свобода", співголова Координаційного центру роботи із українцями за кордоном при Штабі національного спротиву Олег Панькевич взяв участь у скайп-конференції із головами організацій та об'єднань українців за кордоном. До розмови долучилися понад 30 українських громадських активістів з країн Европи та Америки.

Олег Панькевич повідомив учасникам конференції про найактуальніші події в Києві. Також йшлося про план дій на найближчі дні. Зокрема, закордонні українці планують оголосити збір підписів під петицією з вимогами до українського уряду.

Також обговорили ідею пікетування консульств Російської Федерації за кордоном 17 грудня. Як відомо, цього дня можливе підписання президентом угоди про вступ України до Митного союзу.

Представники українських громад планують продовжити пікетування закордонних офісів та житла українських урядовців, а також олігархів, які фінансують режим. Українці в США повідомили, що зустрічаються з американськими конгресменами, закликаючи їх підтримати національний спротив та засудити дії української влади.

Олег Панькевич оприлюднив звернення лідерів української опозиції, співголів Штабу національного спротиву Арсенія Яценюка, Віталія Кличка та Олега Тягнибока, в якому вони висловили вдячність українцям за кордоном за солідарність та підтримку.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Андрій Іллєнко: «У 223-му ...
Наступна новина: Молоді санкарі Львівщини ...

КОМЕНТАРІ