Олег Тягнибок: «Українці вийшли на Майдан, щоби стати господарями на своїй землі»

Олег Тягнибок: «Українці вийшли на Майдан, щоби стати господарями на своїй землі»

16.12.13 00:12 0 969
Українська громада протестує, бо ми знаємо, за що йдемо, – за свої права, за свою волю, за справедливість. Ми – велика нація, яка заслуговує бути господарем на своїй землі. Про це заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок під час виступу на Майдані Незалежности увечері 15 грудня 2013 року.

Олег Тягнибок повідомив, що завтра опозиція вимагатиме від Генерального прокурора негайно зупинити політичні репресії, відпустити всіх політв’язнів і закрити кримінальні провадження. Очільник націоналістів також наголосив, що всіх тих, хто віддавав накази розганяти майдан, має бути покарано.

Лідер ВО «Свобода» нагадав про майбутню поїздку Януковича в Москву. «Наше завдання відоме – ми своєю боротьбою маємо дати чути на весь світ: ніяких митних союзів, ніяких договорів із Москвою. Без дозволу громади нічого не має бути підписано. Ніякого повернення до кривавого большевицького минулого.

Янукович хоче підписання угоди з Москвою. Але ми повинні гуртом своєю енергію, своїм патріотизмом не дати йому цього зробити. Саме в цьому – суть наших акцій протесту.

Дуже важлива сьогоднішня ніч. Надважливою буде ніч із понеділка на вівторок. Адже Путін приймає Януковича не як царя-володаря України. Янукович їде як той, що програв. Він обіцяв Путіну, що на час візиту не буде в Україні ніякого Майдану, ніяких протестів, а в нас із кожним днем людей на Майдані більшає. Українська громада протестує, бо ми знаємо, за що йдемо, – ми йдемо за свої права, за свою волю, за справедливість.

Ми, товариство, – єдині, згуртовані. Ми – велика українська нація. Ми – нація, яка заслуговує жити в нормальній цивілізованій демократичній европейській державі. Коли українець буде господарем на своїй землі, коли українець буде пишатися тим, що це – наша земля, отоді й будемо мати европейське успішне майбутнє», – наголосив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Відзначено кращого ...
Наступна новина: На Хмельниччині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ