Кожен п'ятий підприємець Рівного та області обслуговується в ПриватБанку

Кожен п'ятий підприємець Рівного та області обслуговується в ПриватБанку

16.12.13 13:53 0 902
Кількість підприємців Рівного та області, що обслуговуються в ПриватБанку, на сьогодні досягла 5 тисяч. Про це повідомив регіональний прес-офіс банку. За його даними, частка на ринку корпоративного обслуговування у ПриватБанку становить 20%. Таким чином кожен п'ятий активний платник податків використовує свій рахунок в ПриватБанку.

«ПриватБанк першим в Україні почав обслуговувати корпоративних клієнтів цілодобово і без вихідних. Завдяки нам у наших клієнтів з'явилася унікальна можливість відправляти і отримувати платежі в будь-який час доби не залежно від вихідних та святкових днів. Також здійснювати й інші операції, які раніше були доступні лише в робочий час» - зазначив директор Північно-Західного Регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів.

До основних переваг при відкритті розрахункового рахунку в ПриватБанку можна віднести: можливість здійснення миттєвих і безкоштовних платежів, отримання ліміту на рахунок, фінансування бізнесу під 4% річних на термін до 365 днів, отримання прямого доступу для керівника підприємства до данних на рахунку за допомогою картки «Ключ до рахунку», послуги дистанційного управління рахунком, можливість оформлення безкоштовних карт для співробітників і зручне управління готівкою.

ПриватБанк оголосив про перехід на проведення платежів юридичних осіб та підприємців в режимі 24/7/365 в травні. Цілодобове обслуговування доступно всім корпоративним клієнтам і підприємцям в будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу і мобільні додатки. Крім самого популярного в країні Інтернет банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через комплекси "Кліент-Банк" з офлайн-доступом і мобільний додаток Приват24 Business (відео).

У Північно-Західному Регіональному управлінні ПриватБанку працює 59 відділень, 163 банкомати і 232 термінали самообслуговування.

В Україні ПриватБанк обслуговує понад 22,4 мільйона активних платіжних карт, у тому числі 3,8 мільйона зарплатних, 2,6 мільйона пенсійних, 12,5 мільйона особистих універсальних платіжних карт.

Відео:


Прес-офіс ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів в ...

КОМЕНТАРІ