У Львові з’явились одноденні шопінг-тури за маршрутом Львів – Жешув, ТРЦ «Millenium Hall» – Львів

У Львові з’явились одноденні шопінг-тури за маршрутом Львів – Жешув, ТРЦ «Millenium Hall» – Львів

16.12.13 13:56 0 1358
З 14 грудня у львів’ян з’явилась ще одна можливість шопінгу – одноденні автобусні тури до найбільшого торгово-розважального центру міста Жешув. Відтепер щосуботи о 7.00 з вул. Підвальної (Порохова вежа) відправлятиметься автобус до ТРЦ «Millenium Hall», що об’єднує понад 250 брендових магазинів, чимало з яких ще не предсвтавлені в Західній Україні: H&M, C&A, Mohito, New Yorker, Cubus. Серед відомих марок ви знайдете Zara, Bershka, Pull&Bear, Stradivarius, MassimoDuti, Guess, Toys'R'us, H&M, C&A, Kappahl, Reserved, House, Cropp, Mohito, Mango, MaxMara, Liu-Jo, Marella, DeniCler, Lacoste, Nike, Adidas, Reebok, Lee, Wrangler, Big Star та інші.
Товари у ТРЦ «Millenium Hall» дешевші всередньому на 10-15% у порівнянні з аналогічними в Україні, а в сезон розпродажів ця різниця може сягати і 40 %. Більше того українці мають можливість повернути ПДВ. Для цього потрібно звернутись у відділ Taxfree-online та оформити товари в електронному вигляді. Така процедура зведе до мінімуму час митного оформлення на зворотньому шляху та заощадить вам 20 % витрат. Вже зараз багато товарів продаються з новорічними знижками, а пік розпродажів сягне після католицького Різдва, 25 грудня.
Керівництво торгового центру домовилось з багатьма магазинами про додаткові знижки для українських відвідувачів. Брошуру з переліком акційних пропозицій можна отримати в інформаційному центрі біля головного входу до ТРЦ «Millenium Hall», а розраховуючись на касі магазину, просто вказати на зазначену знижку. «Наша мета – зробити шопінг для українців максимально комфортним та вигідним»,- розповіла Марта Пукторак, генеральний директор ТРЦ «Millenium Hall»
ТРЦ «Millenium Hall» надає безкоштовну послугу персонального стиліста-консультанта, який пройде з вами торговим центром та допоможе зробити вдалу покупку. Знання польської не потрібні, адже усі консультанти володіють українською, російською та англійськими мовами.
Детальнішу інформацію про ТРЦ «Millenium Hall» ви можете отримати на сайті http://milleniumhall.pl/ua/lang.html
Для всіх бажаючих приєднатись до шопінг-туру діє одна умова – дійсна шопінг- чи шенген- віза. Квитки можна придбати на сайті http://ticketclub.com.ua/?cg=4& та у касах TicketClub, що розташовані у CoMMuna (вул. Галицька, 1/ 2-й поверх), магазині БельВіль (вул. Чайковського 15) та галереї «Дзиґа» (вул. Вірменська, 35).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Новини ГУ Міндоходів в ...
Наступна новина: Лідери опозиції прибули до ...

КОМЕНТАРІ