Якщо Янукович здаcть Україну до Митного союзу, йому краще не повертатись - Возняк

Якщо Янукович здаcть Україну до Митного союзу, йому краще не повертатись - Возняк

16.12.13 14:01 0 764
Якщо Янукович під час візиту до Москви підпише домовленості, які означатимуть рух України до Митного союзу, активісти Майдану можуть спробувати не пустити його назад в країну. Про це заявив представник Громадянської Ініціативи «Третя Українська Республіка» Тарас Возняк.
«У разі, якщо Янукович у Москві підпише з Путіним домовленості, які фактично означатимуть здачу України до Митного союзу, мітингувальники можуть спробувати заблокувати аеропорти. Тоді йому немає чого повертатися в Україну, нехай летить у Рязань», - зазначив він.
Втім, на думку Возняка, про справжній зміст підписаних домовленостей стане відомо не відразу.
«В будь-якому випадку, якщо Янукович підпише таку домовленість, суспільство про це дізнається лише через деякий час. Вони, як правило, ховають такі угоди від громадськості та підписують їх таємно. Втім, я сподіваюсь, що нічого подібного не станеться», - зазначив він.
17 грудня Янукович планує відвідати з офіційним візитом Росію для зустрічі з Володимиром Путіним, під час якої планується підписання двосторонніх угод.
В цей день на Майдані о 18:00 заплановано проведення Народного Віче, мета якого, згідно резолюції мітингу 15 грудня, «застерегти Януковича від акту державної зради».
http://www.3republic.org.ua/ua/news/12139
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українські та польські ...
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ